2010-01-23 ? 01:07:43

KÄNDIS RETUSCH

Okej :) Innan ni börjar klara så ska ni veta att detta är absolut första gången jag gör något sånt här. Jag vet ej riktigt vad jag tycker än .. Har väldigt svårt för att bli nöjd.

2010-01-20 ? 17:27:10

KATASTROFEN I HAITI

Från Kenzas blogg:
"Ni kan också stödja Rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950. "


Själv har jag skänkt 10 kr. Det är inte alls mycket men kan göra så mycket. Jag önskar verkligen att jag kunde hjälpa ALLA. Allt från svältande barn till utrotade djur ♥
2010-01-05 ? 01:18:35

6 SANNINGAR OM MY

1. Jag äter ostbågar med gaffel
Jag tycker det är obehagligt att ta i dom och sen luktar man så illa om fingrarna. Men dom är ju så goda :)

2. Mina fötter är extremt kalla. Alltid
Mina fötter är som två isblock. 365 dagar om året. Det kvittar om det är +30 ute. Dom är ändå kalla

3. Jag är i princip blind.
Jag har riktigt dålig syn. Ja, jag har linser men orkar helt enkelt inte använda dom, men får nog börja med det. Jag har hälsat på folk som jag trott känner men som är någon helt annat. Detta händer dagligen haha.

4. Jag är riktigt klumpig och tänker mig sällan för innan jag gör något.

Jag river alltid ner ställ med smycket, kläder mm när jag handlar. Ett annat exempel .. Det var snö och is. Men jag skulle tvunget cykla. Jag ser en stor ispöl och får för mig att cykla på den. 2 sec efter ligger jag på marken i ca 5 min innan jag kunde röra mig. Och ... Det var en herrcykel.

5. Jag (tror) jag har ett 6:e sinne

Jag vet när min mobil ska ringa, jag vet när någon kommer. Jag vet när något dåligt ska hända mm. Och oftast har jag alltid rätt. Jag har tillochmed bevis då kompisar varit med då det hänt :)

6. Jag ser om någon är ledsen
Jag ser/märker av om någon är ledsen. Jag lägger märke till sånt som inte andra ser. Även om det bara är en liten liten sak. Svårt att förklara. Men jag hoppas ni förstår :)