2010-04-18 ? 17:07:30

LITE MER VERA

Det blir lite mycket bilder på Vera nu förtiden, men jag får ju passa på nu när hon är liten.
Hon växer så det knakar, de lilla monstret :)

2010-04-17 ? 00:20:21

TÄVLING HOS DENNISM

Jag gillar inte alls att "skräpa ner" bloggen med en massa tävlingar osv. Men nu ikväll när jag klickade in hos Dennis och såg hans tävling om LG:s nya androidtelefon kan jag inte låta bli. Jag har alltid extrem otur i tävlingar men man ska aldrig ge sig, eller hur ? ;)

Klicka här för att komma till Dennis tävling.
2010-04-09 ? 21:06:41

-

Jag har tänkt på dig en hel del den senaste tiden. Får ibland för mig att det är dig jag ser ute blan folkmassan. Vilket gör mig iskall i hela kroppen. Du har förstört en stor del av mitt liv. Jag hatar dig samtidigt som jag inte gör de.

Har en massa frågor jag vill ställa dig. Frågor jag redan ställt, men som du alltid svarat samma sak på. "Jag ska ändra på mig, jag lovar."  Så många gånger du sagt så. Både till mig, min lillebror och mamma.

Vet du hur gammal jag är ? Hade du känt igen mig om vi träffats ? Tänker du ens på mig ? Det är frågor jag brukar ställa mig själv. Ändå är jag jävligt tacksam att jag inte har dig i mitt liv mer. Såna som du borde inte få skaffa barn. Jag hatar dig så jävla mycket, men du är ändå min pappa ...
2010-04-03 ? 19:33:32

GLAD PÅSK

Innan jag och pojkvännen drar iväg för att påskmysa hos ett par vänner, vill jag bara hälsa er alla en GLAD PÅSK ♥